Dispositivos e acessórios
Mango cheesecake
Preparação 20min
Total 6h 35min
12 slices
Ingredientes
Almond and macadamia base
-
butter for greasing
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
salt1 pinch
-
pure maple syrup1 tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
titanium strength gelatine leaves5
-
cold water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks260 g
-
cream cheese softened and cut into pieces500 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Mango coulis
-
coconut sugar20 g
-
fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
182 mg
Proteína
7.8 g
Energia
2007.6 kJ /
477.9 kcal
Gordura
41 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
20.2 g
Hidratos de carbono
20.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Naturally Sweet
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pavlova
6h
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free plain flour
5min
Baked cheesecake
2h 55min
Butter chicken
55min
Lemon tart
2h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Almond biscotti
3h 30min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Gluten free lemon tart
2h 25min