
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond and macadamia base
- 40 g butter plus extra for greasing
- 120 g blanched almonds
- 120 g macadamia nuts
- 1 pinch salt
- 1 tbsp pure maple syrup
- 40 g desiccated coconut
Cheesecake
- 5 titanium strength gelatine leaves
- cold water for soaking
- 120 g coconut sugar
- 260 g mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks
- 500 g cream cheese softened and cut into pieces
- 300 g pouring (whipping) cream
Mango coulis
- 20 g coconut sugar
- 200 g fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing
- 1 tbsp lemon juice
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 477.9 kcal / 2007.6 kJ
- Proteína
- 7.8 g
- Gordura
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 20.3 g
- Fibra
- 2.6 g
- Gordura saturada
- 20.2 g
- Sódio
- 182 mg
Receitas alternativas
Baked cheesecake
2h 55min
Home-style sponge cake
2h 30min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Cheesecakes in jars
4h
Lemon ice cream torte
48h 40min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
L&P cheesecake
4h
Baked honey cheesecake
4h 20min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Strawberry jelly slice
2h 40min
Apple tea cakes
1h 10min