Mango cheesecake

Mango cheesecake

3.8 17 avaliações
Preparação 20min
Total 6h 35min
12 slices

Ingredientes

Almond and macadamia base
  • butter for greasing
  • blanched almonds
    120 g
  • macadamia nuts
    120 g
  • salt
    1 pinch
  • pure maple syrup
    1 tbsp
  • desiccated coconut
    40 g
Cheesecake
  • titanium strength gelatine leaves
    5
  • cold water for soaking
  • coconut sugar
    120 g
  • mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks
    260 g
  • cream cheese softened and cut into pieces
    500 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
Mango coulis
  • coconut sugar
    20 g
  • fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing
    200 g
  • lemon juice
    1 tbsp

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 slice

Sódio 182 mg
Proteína 7.8 g
Energia 2007.6 kJ / 477.9 kcal
Gordura 41 g
Fibra 2.6 g
Gordura saturada 20.2 g
Hidratos de carbono 20.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...