Dispositivos e acessórios
Wholegrain scones
Preparação 15min
Total 30min
16 portions
Ingredientes
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
80.7 mg
Proteína
2.3 g
Energia
559.8 kJ /
133.3 kcal
Gordura
4.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
20.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Festive fruit cake
30h 55min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Porridge
15min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
L&P cheesecake
4h
Peanut caramel slice
5h 35min
Apricot apple pie
1h 40min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Bliss ball rocket skewers
30min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Ice cream cookie bowls
6h 15min