Dispositivos e acessórios
Gluten free pasta
Preparação 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
613.7 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1020.4 kJ /
243 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
44.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Butter chicken
55min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Steamed coconut custards
45min
Gluten free scones
30min
Haloumi
5h
Brazilian cheese puffs
20min
Chicken velouté meal
40min
Gluten free pizza base
35min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Classic mushroom risotto
30min
Basic bread
1h 35min