Dispositivos e acessórios
Gluten free pasta
Preparação 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
613.7 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1020.4 kJ /
243 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
44.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken velouté meal
40min
Poached eggs
25min
Baking powder
5min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free scones
30min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free pizza base
35min
Fruit ice cream
10min
Gluten free waffles with maple bacon
1h