Dispositivos e acessórios
Festive fruit cake
Preparação 25min
Total 30h 55min
16 portions
Ingredientes
-
glacé cherries100 g
-
mixed peel100 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, currants, sultanas)650 g
-
boiling water for soaking
-
butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
blanched almonds or nuts of choice (e.g. hazelnuts, pistachios), plus extra for decortaing (optional)50 g
-
brown sugar220 g
-
eggs5
-
mixed spice1 tsp
-
instant granulated coffee1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
molasses or black treacle1 tsp
-
plain flour220 g
-
water for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
151.3 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1638 kJ /
390 kcal
Gordura
15 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Date and nut loaf
1h 20min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Shortbread
1h
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Home-style sponge cake
2h 30min
Lemon meringue pie
3h
Custard
10min
Lemon cake
2h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Apple sponge pudding
1h 20min
Too easy chocolate cake
50min