Chicken skewers and rice

Chicken skewers and rice

3.8 19 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
14 portions

Ingredientes

  • water plus extra for soaking skewers
    500 g
  • chicken thigh fillet cut into pieces (2-3 cm)
    500 g
  • red onion
    70 g
  • fresh lemongrass white part only, cut into thin slices (optional)
    ½ stalk
  • piece fresh ginger peeled
    1 cm
  • lime juice
    2 tsp
  • garlic clove
    1
  • salt to taste, plus extra to season
    2 pinches
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    2 pinches
  • basmati rice
    200 g
  • coconut milk
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • light olive oil for frying
    1 - 2 tbsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portions

Sódio 59.8 mg
Proteína 7.5 g
Energia 563.4 kJ / 134.1 kcal
Gordura 9 g
Fibra 0.4 g
Gordura saturada 4.6 g
Hidratos de carbono 6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...