Dispositivos e acessórios
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Preparação 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (opcional)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
973 kJ /
234 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Spain
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Egg Drop Soup
45min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Thai Iced Tea
2h 25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Nyonya Steamed Fish
45min