![Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0996b6a3-c191-4fed-9ffe-1a2970639141/Derivates/2d9d9e8d-3959-49f6-846f-cf81e09b9d4f.jpg)
Versões compatíveis
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
ou 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
ou ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2663 kJ / 637 kcal
- Proteína
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 72 g
- Gordura
- 24 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 1488 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Curry Chicken
1 Std.
Stir Fried Whole Fish
20 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Nasi Lemak
45min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min