
Dispositivos e acessórios
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portion
Ingredientes
-
chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned18 oz
-
light soy sauce2 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
large eggs3
-
water divided55 oz
-
salt divided2 tsp
-
fresh ginger to taste2 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
rice11 oz
-
chicken stock cube1
-
pandan leaves (see Tip)2
-
yellow onions cut into pieces1 ½ oz
-
potatoes cubed2 oz
-
tomatoes cut in wedges2 oz
-
carrots cubed4 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
637 kcal /
2663 kJ
Proteína
31 g
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
72 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
1488 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos