Dispositivos e acessórios
Steamed Seafood Tower
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (opcional) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (opcional) soaked, to garnish15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3220 mg
Proteína
69 g
Energia
2053 kJ /
491 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Sukiyaki
55min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Summer seafood soup
45min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Teochew Seafood Porridge
45min