Dispositivos e acessórios
Steamed Seafood Tower
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (opcional) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (opcional) soaked, to garnish15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3220 mg
Proteína
69 g
Energia
2053 kJ /
491 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Nenhuma avaliação
Garlic Clams Hotpot
Nenhuma avaliação
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fish and prawn stock
20min
Baked Sushi
1h 15min
Rice Congee
4h 5min
Egg Drop Soup
45min
Quick Beef Pho
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min