Dispositivos e acessórios
Sangria ginger punch
Preparação 5min
Total 1h 5min
10 glasses
Ingredientes
-
dry vermouth400 g
-
Pernod® or Black Sambuca®1 tbsp
-
raisins100 g
-
oranges 1 orange zested and 1 orange cut into slices, to garnish2
-
cardamom pods crushed5
-
whole cloves6
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices3 cm
-
cinnamon quills2
-
raw sugar200 g
-
red wine chilled1000 g
-
dark rum100 g
-
ginger beer chilled370 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glass
Sódio
21.2 mg
Proteína
0.7 g
Energia
600.5 kJ /
143 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cocktails
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked pâté
3h
Warm caramel spice martini
1h 15min
Poached eggs
25min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Marshmallow icing
7h 40min
Seafood panzanella
1h
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Mai Tai
10min
Pineapple and coconut mojito
20min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Chocolate fondant cake
40min