![Miso chicken and rice Miso chicken and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EA993BE0-E714-4D58-B2DE-172B2C422D07/Derivates/DA30E164-8584-44E1-9E0B-74E0460C3197.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Proteína
- 28.8 g
- Hidratos de carbono
- 64.5 g
- Gordura
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 1.9 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 1382.3 mg
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