![Beef and coconut soup Beef and coconut soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/457E277C-5A17-4C87-9609-351D1CA41BE7/Derivates/38E8C936-7657-4221-9632-575E85A98D2E.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Proteína
- 21.7 g
- Hidratos de carbono
- 9.6 g
- Gordura
- 25.8 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 2008.2 mg
Receitas alternativas
Thai green chicken curry
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai chilli chicken and basil
30min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Chilli beef with lemon feta
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Quick massaman beef curry
40min
Thai red pork curry
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Nasi goreng
40min
Thai red chicken curry
30min