Pork san choy bau

Pork san choy bau

3.5 137 avaliações
Preparação 20min
Total 25min
2 portions

Ingredientes

  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • garlic clove
    1
  • fresh long red chilli deseeded if preferred, plus extra finely sliced to serve
    ½ - 1
  • pork fillet sinew free, diced
    300 g
  • soy sauce
    1 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • rice wine
    1 tsp
  • sesame oil
    1 tbsp
  • raw sugar
    1 tsp
  • cornflour
    1 tbsp
  • carrot cut into pieces
    40 g
  • dried shiitake mushrooms sliced
    2
  • canned water chestnuts drained
    140 g
  • fresh coriander leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • olive oil
    1 tbsp
  • spring onions/shallots trimmed and finely sliced, to serve
    1 - 2
  • iceberg lettuce leaves
    4 - 6
  • fresh lime cut into wedges, to serve (optional)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 894.9 mg
Proteína 43.9 g
Energia 2400.8 kJ / 573.8 kcal
Gordura 20.6 g
Fibra 16.9 g
Gordura saturada 3.8 g
Hidratos de carbono 58.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...