Dispositivos e acessórios
Miso fish with Asian greens
Preparação 15min
Total 24h 45min
4 portions
Ingredientes
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1878.6 mg
Proteína
41.1 g
Energia
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Gordura
15 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
26.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coconut turmeric fish curry
40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Wonton soup
1h
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Rainbow bowl
1h 20min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Asian cucumber salad
10min
Miso salmon broth
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min