Dispositivos e acessórios
Yoghurt and jalapeño dressing
Preparação 5min
Total 10min
260 g
Ingredientes
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 260 g
Sódio
440.5 mg
Proteína
22.7 g
Energia
926.2 kJ /
221.4 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
32.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Citrus margarita
10min
Sangria ginger punch
1h 5min
Champagne Jellies
2h 30min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Bun kebab
1h 45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Bloody Maria
2h 45min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Strawberry caipiroska
10min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min