Dispositivos e acessórios
Fig and apricot tea bread
Preparação 15min
Total 1h 30min
12 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
pecan nuts150 g
-
dried apricots120 g
-
dried figs120 g
-
sultanas100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
brewed earl grey tea (see Tips)280 g
-
light brown sugar50 g
-
sea salt1 pinch
-
plain flour240 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
milk2 tbsp
-
egg1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
65.9 mg
Proteína
4.8 g
Energia
1071.8 kJ /
256.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
40.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Orange and almond cake
2h 20min
Lemon and coconut blondies
40min
Quick almond biscuits
35min
Apricot macadamia biscuits
40min
Panforte
1h 30min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Rice pudding
50min
Vegetable soup
35min
Apple and date cake
1h 30min
Zucchini slice
45min
Caribbean carrot cake
2h 10min