Dispositivos e acessórios
Beetroot salad with raita dressing
Preparação 35min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
raw beetroots peeled and cut into thin slices (see Tips)2
-
dried chilli flakes plus extra 2 pinches for dressing1 tsp
-
red wine vinegar2 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
boiling water500 g
-
piece fresh ginger6 cm
-
sweet potato150 g
-
sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
-
garlic clove1
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
alfalfa sprouts to serve (optional)
-
black sesame seeds to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
645.5 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1002.1 kJ /
238.6 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia coconut bread
2h 40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Roasted carrot dip
1h
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Creamy coconut chicken curry
30min