Dispositivos e acessórios
Kumara pie
Preparação 15min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Rosemary crust
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)120 g
-
water90 g
Kumara filling
-
walnuts40 g
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)800 g
-
eschalots cut into halves2
-
garlic cloves peeled2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
milk120 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt flakes (optional)2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
155.4 mg
Proteína
5 g
Energia
1102.7 kJ /
262.6 kcal
Gordura
17.2 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
21.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil moussaka
3h 30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Mashed pea and corn slice
40min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Pulse and pumpkin curry
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min