Versões compatíveis
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (opcional)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Hidratos de carbono
- 5.6 g
- Gordura
- 11 g
- Gordura saturada
- 3.4 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 481.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Quinoa tabouli
12u. 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Crunchy seeded broccoli
40min
Roasted carrot dip
1h
Fattoush with grilled haloumi
5h
Ricotta and polenta chips
2u. 20min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Falafel with beetroot hommus
20min
Hommus dip
5min
Hommus
15min