Dispositivos e acessórios
Meatballs in a sticky plum sauce
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
Plum sauce
-
water80 g
-
fresh dark red plums stones removed500 g
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar60 g
-
star anise1 tsp
-
raw sugar100 g
-
tamari1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
dried pitted prunes4
-
piece fresh ginger1 cm
-
ground cinnamon¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
Meatballs
-
bread roughly torn1 slice
-
spring onions/shallots cut into quarters3
-
pork mince500 g
-
egg1
-
ground black pepper¼ tsp
Plum glaze
-
water100 g
-
tamari70 g
-
Sriracha sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar20 g
-
cornflour10 g
Rice
-
jasmine rice300 g
-
peanut oil20 g
-
water480 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1827.5 mg
Proteína
33.1 g
Energia
3723.8 kJ /
890 kcal
Gordura
34.4 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
111 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Wonton soup (pork)
45min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Crispy sticky sesame chicken
45min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min