Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crema de brânză cu caviar
- 2 foi de gelatină
- apă, pentru înmuiat gelatina
- 50 g vin alb
- 300 g cremă de brânză
- 15 g caviar
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
Salata și asamblarea
- 8 felii pâine albă
- 20 g ulei de măsline
- 10 g oțet din cidru de mere
- 10 g zeamă de portocală
- ½ linguriță muștar de Dijon
- ½ linguriță sare de mare
- ½ linguriță zahăr
- 150 g ridichi de lună, feliate (5 mm)
- 20 g creson de grădină
- 10 g caviar
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 1918 kJ / 459 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 2.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Praz gratinat cu sos béchamel
1 Std. 15 Min
Remoulade de țelină
Nenhuma avaliação
Catifea albă
Nenhuma avaliação
Splash cu lemon grass și litchi
Nenhuma avaliação
Fasole Pinto - rețeta de bază
Nenhuma avaliação
Miso cu vinete sous-vide
Nenhuma avaliação
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Nenhuma avaliação
Cupe de salată verde cu ghimbir și porc și chutney de căpșune
Nenhuma avaliação
Ouă din brânză de capră cu năsturel și sfeclă
Nenhuma avaliação
Daïquiri
Nenhuma avaliação
Dim sum „Shao mai”
Nenhuma avaliação
Pește și cartofi cu sos de roșii
50 min