Dispositivos e acessórios
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
Preparação 15min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
-
raw almonds200 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
egg whites3
-
apple cider vinegar30 g
-
hot water250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
458.8 mg
Proteína
8.5 g
Energia
922.4 kJ /
220.5 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Gluten free pizza base
35min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Steamed coconut custards
45min
Gluten free flour mix
10min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free cinnamon doughnuts
25min