Dispositivos e acessórios
Pear mulled wine
Preparação 15min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
red wine (i.e. Cabernet Merlot or other medium-bodied wine)750 g
-
orange zested and juiced1
-
pears peeled, cored and cut into quarters4
-
sugar150 g
-
water200 g
-
pimento (see Tips)1
-
cardamom pods crushed1
-
cinnamon quill1
-
black peppercorns4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
12.6 mg
Proteína
0.8 g
Energia
574.8 kJ /
136.8 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Beetroot salad
10min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Ukrainian borscht
35min
White chocolate and coconut rice pudding
35min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Broad bean bruschetta
30min
Beetroot and avocado eggs
88h
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min