Dispositivos e acessórios
Roasted eggplant
Preparação 20min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.4 g
Energia
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Gordura
30 g
Fibra
4.6 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Spiced red wine pears
45min
Summer dahl
35min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Millet cashew stir-fry
30min
Pear and burghul salad
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Chewy pistachio biscuits
45min
Spring greens with grapefruit
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Colourful quinoa salad
40min