Dispositivos e acessórios
Quince tart
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
169.4 mg
Proteína
6.8 g
Energia
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
115.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Easy citrus pie
1h
Rice pudding
50min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Yoyo slice
2h 30min
Vegan orange croissants
3h 20min
Plum brioche buns
2h 30min
Lamingtons
1h 10min
Ginger fluff
50min
Best ever carrot cake
1h 35min