Dispositivos e acessórios
Sugar-free layered lamingtons
Preparação 20min
Total 55min
15 portions
Ingredientes
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.2 mg
Proteína
6.1 g
Energia
1157.7 kJ /
276.7 kcal
Gordura
24.5 g
Fibra
6.9 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pear twists on chocolate custard
Nenhuma avaliação
Red Velvet Waffle
20min
Molten chocolate cake
45min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Dairy-free coconut ice cream
Nenhuma avaliação
Banana and raspberry soft serve
5min
Easy banana muffins
30min
ABC muffins
40min
Freeform basic bread
1h 35min
Community fave brown rice salad
55min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min