Dispositivos e acessórios
Peach and plum upside-down cake
Preparação 20min
Total 50min
12 portions
Ingredientes
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing100 g
-
grated nutmeg (optional)¼ tsp
-
brown sugar plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)80 g
-
fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
fresh rosemary leaves only (approx. 2-3 tsp)1 - 2 sprigs
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)100 g
-
wholemeal spelt flour200 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
124.1 mg
Proteína
3.8 g
Energia
820.3 kJ /
195.3 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Orange and almond cake
2h 20min
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Lime sour cream bundt cake
50min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Mixed berry clafoutis
40min
Zucchini slice
45min
Apple tart
1h
Vitality truffles
25min
Chocolate raspberry puddings
40min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h