Dispositivos e acessórios
Pear and chocolate frangipane
Preparação 20min
Total 2h
16 portions
Ingredientes
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.7 mg
Proteína
7.8 g
Energia
1779.5 kJ /
423.7 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo celebration!
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peach and plum upside-down cake
50min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Raspberry mini clafoutis
30min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Mixed berry clafoutis
40min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Chocolate fondant cake
40min
Caribbean carrot cake
2h 10min