Dispositivos e acessórios
Pear and chocolate frangipane
Preparação 20min
Total 2h
16 portions
Ingredientes
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.7 mg
Proteína
7.8 g
Energia
1779.5 kJ /
423.7 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo celebration!
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peach and plum upside-down cake
50min.
Panforte
1hod. 30min.
Almond tuiles
30min.
Moroccan bundt
1hod. 20min.
Halva semifreddo
7hod. 30min.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1hod. 20min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min.
Almond and pear tart
40min.
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min.
Golden baklava
25hod. 25min.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2hod. 20min.
Baked honey cheesecake
4hod. 20min.