Dispositivos e acessórios
Beetroot and horseradish relish
Preparação 10min
Total 50min
16 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
94.7 mg
Proteína
0.8 g
Energia
104.6 kJ /
25 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Fruit crumble with crème anglaise
1 Std. 10 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Stewed fruit compote
55 Min
Spelt
2 Std. 40 Min
Kvass fermented beetroot salad
168 Std. 15 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Fondant au chocolate
50 Min
Community fave brown rice salad
55 Min