Dispositivos e acessórios
Quinoa tabouli
Preparação 10min
Total 12h 40min
4 portions
Ingredientes
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
131.7 mg
Proteína
7.2 g
Energia
993.3 kJ /
236.5 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on quinoa
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Colourful quinoa salad
40min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Hommus
15min
Guacamole
10min
Basil pesto
10min
Traditional hommus
25h 5min
Lentil and mint salad
3h 55min
Fresh fennel salad
10min
Cypriot grain salad
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Falafel with beetroot hommus
20min