Dispositivos e acessórios
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
Preparação 5min
Total 25min
1 jar
Ingredientes
-
bacon cut into pieces4 oz
-
shallot1 oz
-
olive oil5 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
maple syrup to taste½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1656 mg
Proteína
16.1 g
Energia
7589.4 kJ /
1813.9 kcal
Gordura
187.8 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
34.7 g
Hidratos de carbono
18.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Salad Dressings
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Steamed Shrimp
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Shrimp Cocktail
50min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Italian Salad Dressing
5min
Spinach and Artichoke Dip
20min