Dispositivos e acessórios
Curry lamb soup (TM6)
Preparação 10min
Total 5h 10min
4 portions
Ingredientes
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2050.9 mg
Proteína
48.1 g
Energia
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Gordura
55.9 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
25.6 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Steamed rice
25min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Beef and beer pie
1h 40min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Mashed potatoes for two
30min