Dispositivos e acessórios
Curry lamb soup (TM6)
Preparação 10min
Total 5h 10min
4 portions
Ingredientes
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2050.9 mg
Proteína
48.1 g
Energia
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Gordura
55.9 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
25.6 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick chicken curry
35min
Lamb korma
4h
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Beef brisket chilli con carne
7h
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Seafood and corn chowder
40min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Sambhar
1h 30min
Coconut lamb curry
2h
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Eggs with coconut curry sauce
30min
Quick massaman beef curry
40min