Dispositivos e acessórios
Braised Pork and Eggs with Rice
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
salt1 tsp
-
long-grain white rice7 oz
-
large eggs4
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
sesame oil½ oz
-
ground pork broken into pieces16 oz
-
sake1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
mirin1 oz
-
sugar2 tsp
-
sugar snap peas cut in half6 oz
-
toasted sesame seeds to garnish2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1352.4 mg
Proteína
34.1 g
Energia
2882.8 kJ /
689 kcal
Gordura
35.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
51.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of East Asia
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Chinese Long Beans with Pork
25min
Longevity Noodles
40min
Ginger sesame oil chicken
25min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Sweet and Sour Pork
35min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Hoisin Pork Bowl
45min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Ginger Pork
25min