Dispositivos e acessórios
Pineapple Teriyaki Salmon
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks285 g
-
fresh ginger peeled, cut into pieces15 g
-
dark brown sugar45 g
-
water60 g
-
soy sauce45 g
-
rice vinegar30 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets340 g
-
fresh salmon fillets 4 fillets (130 g-170 g ea.)520 - 680 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
722.7 mg
Proteína
30.4 g
Energia
1602 kJ /
382.9 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pineapple Passion
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Lemon grass beef salad
30min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Mango salmon bowl
40min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min