Dispositivos e acessórios
Pineapple Teriyaki Salmon
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks285 g
-
fresh ginger peeled, cut into pieces15 g
-
dark brown sugar45 g
-
water60 g
-
soy sauce45 g
-
rice vinegar30 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets340 g
-
fresh salmon fillets 4 fillets (130 g-170 g ea.)520 - 680 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
722.7 mg
Proteína
30.4 g
Energia
1602 kJ /
382.9 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pineapple Passion
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Steamed Cod Over Greens
40min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min
Brisket Burrito
1h 30min
Shrimp Scampi
40min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min