Dispositivos e acessórios
Steamed Tapioca Kuih
Preparação 10min
Total 50min
20 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
tapioca roots peeled and cut in chunks500 g
-
brown sugar120 g
-
water880 g
-
coconut milk100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
grated fresh coconut to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
0.4 g
Energia
396 kJ /
95 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peranakan Snack Delight
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Homemade Soy Milk
35 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.