Steamed Chicken with Dang Gui
TM6 TM5 TM31

Steamed Chicken with Dang Gui

4.6 (21 avaliações )

Ingredientes

  • 40 - 50 g fresh ginger, cut into thin slices
  • 500 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
  • 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g light soy sauce
  • 10 g oyster sauce
  • 2 tsp wolfberries (goji), rinsed
  • 5 slices dang gui (Chinese angelica root)
  • ¼ tsp sesame oil, dark (roasted)
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 10 Chinese red dates, pitted
  • 800 g water

Nutrição
por 1 portion
Energia
1423 kJ / 340 kcal
Proteína
24 g
Hidratos de carbono
4 g
Gordura
24 g
Fibra
0 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas