Dispositivos e acessórios
Steamed Chicken with Dang Gui
Preparação 5min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh ginger cut into thin slices40 - 50 g
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
light soy sauce20 g
-
oyster sauce10 g
-
wolfberries (goji) rinsed2 tsp
-
dang gui (Chinese angelica root)5 slices
-
sesame oil dark (roasted)¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
Chinese red dates pitted10
-
water800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1423 kJ /
340 kcal
Gordura
24 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
White Radish Pork Rib Soup
3h
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Oil-free honey chicken wings
50min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Lemon Chicken
25min
Yam Rice
45min
Taiwanese three cup chicken
20min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min