Dispositivos e acessórios
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (opcional)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
576 kJ /
138 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Stir-fried Clams
35min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Summer seafood soup
45min
Dried Shrimp Sambal
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chicken porridge with century egg
30min