Dispositivos e acessórios
Coconut Rice Salad
Preparação 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
lime peel thin peel only, no pith½ oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
garlic clove1
-
ginger peeled (approx. same size as garlic clove)1 piece
-
red onion quartered2 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in strips (¾ in.)2 ½ oz
-
cilantro leaves only8 sprigs
-
fresh mint leaves (approx. 8 leaves)2 sprigs
-
lime juice½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
mirin1 oz
-
sesame oil½ oz
-
green onions (approx. 2 green onions, cut on the bias)1 oz
-
2 oz raw cashews, unsalted and halvedraw macadamia nuts unsalted and halved2 oz
-
unsweetened coconut flakes1 oz
-
fruit (opcional) e.g. blueberries, fresh mango or canned peaches, cubed5 - 6 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
water10 oz
-
rice8 oz
-
frozen green peas2 oz
-
frozen corn kernels2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
3067 kJ /
733 kcal
Gordura
42 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavors
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basque Chicken
1h 10min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
White Bean Soup
2h 45min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Cinnamon and Date Twist
50min
Apple Nut Bread
1h 25min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min