Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Cherry Amaretto Dream
10min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Easy Coddled Eggs
35min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Potato Curry Soup
35min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min