Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Spaghetti Carbonara Pie
Nenhuma avaliação
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Sweet Cucumber Pickles
Nenhuma avaliação
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Slow Cooked Beets
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Mediterranean Chicken
35min
Waldorf Salad
15min