Dispositivos e acessórios
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
Preparação 20min
Total 3h 30min
6 portions
Ingredientes
-
red radishes with leaves160 - 180 g
-
salt or to taste5 pinches
-
whipping cream220 g
-
milk120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
agar-agar2 g
-
soft goat's cheese100 g
-
Greek yoghurt50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
610 mg
Proteína
4 g
Energia
724 kJ /
173 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baba Ganoush
1h
Caesar Salad Dressing
5min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Nenhuma avaliação
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1h
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2h
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h