Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (opcional)
- 1 Tbsp sesame seeds, for serving (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1954 kJ / 467 kcal
- Proteína
- 19.5 g
- Hidratos de carbono
- 68.8 g
- Gordura
- 12.5 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 7.8 g
- Sódio
- 1291 mg
Receitas alternativas
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Coconut Dhal
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Tempeh Bolognaise
30min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Seitan Chilli
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min