Dispositivos e acessórios
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
cumin seeds1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
courgettes diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (5 cm)700 g
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil4 Tbsp
-
quinoa250 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water480 g
-
spring onions finely sliced5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1189.1 mg
Proteína
11.6 g
Energia
2194.2 kJ /
524.4 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
65.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Maple-glazed Carrots
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Mexican Quinoa Salad
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min