Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta

Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta

4.0 158 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    1 tsp
  • onions quartered
    100 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    75 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    75 g
  • fresh rosemary leaves only
    6 sprigs
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • roasted red peppers, preserved drained, sliced
    200 g
  • sun-blush tomatoes
    100 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled (see tip)
  • red lentils
    100 g
  • dried tagliatelle (see tip)
    300 g
  • kale thick stalks removed, chopped
    200 g
  • vegan cheese, grated
    10 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1344 mg
Proteína 22 g
Energia 2680 kJ / 639 kcal
Gordura 23 g
Gordura saturada 3 g
Hidratos de carbono 78 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...