Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing

Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing

1.2 5 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
20 pieces

Ingredientes

Patties
  • lemon finely grated zest only
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    35 g
  • sweet potatoes cut in pieces
    200 g
  • mixed peppers any colour, cut in pieces
    200 g
  • leeks cut in pieces
    100 g
  • celeriac cut in pieces
    150 g
  • salt
    1 tsp
  • fresh chilli (opcional) to taste
    ½ - 1
  • linseeds
    45 g
  • medium eggs
    2
Dressing
  • olive oil
    80 g
  • garlic clove
    1
  • fresh chilli
    ½
  • fresh basil leaves
    20 g
  • fresh coriander leaves
    20 g
  • fresh chives cut in pieces (5 cm)
    20 g
  • salt or to taste
    ½ tsp
  • yoghurt
    120 g
  • lime juice
    30 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 piece

Sódio 138 mg
Proteína 1.8 g
Energia 322 kJ / 77 kcal
Gordura 5.7 g
Fibra 1.5 g
Gordura saturada 0.9 g
Hidratos de carbono 5.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...