Dispositivos e acessórios
Ras el Hanout
Preparação 5min
Total 15min
1 jar
Ingredientes
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
black peppercorns1 ½ Tbsp
-
ground cinnamon1 ½ Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
ground ginger1 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
ground nutmeg½ Tbsp
-
whole aniseed½ Tbsp
-
cloves½ Tbsp
-
cardamom pods½ Tbsp
-
ground turmeric½ Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
9 g
Energia
1233 kJ /
294 kcal
Gordura
11 g
Fibra
14 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Coconut Dhal
20min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Vegetarian Chilli
35min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min