![Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d1821adf-b07f-4ba4-ae9b-57cacd446af3/Derivates/8773382d-9cbe-4fb7-9263-fc9e34e981a6.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vegetable Tartlets
- 150 g dried chickpeas
- 200 g red peppers, cut in strips (approx. 1.5 cm)
- 60 g olive oil
- 170 g red onions, cut in wedges (3-4 cm)
- 240 - 260 g water (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- olive oil, for greasing
Mixed Salad
- 50 g sesame seeds
- 15 g fresh root ginger, grated
- 1 orange, finely grated zest of ½ and 40 g juice
- 40 g honey
- 40 g balsamic vinegar
- 80 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lamb's lettuce
- 150 g rocket leaves
- 200 g red radishes, sliced
-
300
g Granny Smith apples, cut in pieces
ou tart apples, cut in pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2827 kJ / 676 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 63 g
- Gordura
- 44 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 13 g
- Sódio
- 986 mg
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