Dispositivos e acessórios
Spinach and smoked salmon roulade
Preparação 15min
Total 24h 35min
15 portions
Ingredientes
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
418.2 mg
Proteína
8.7 g
Energia
493.4 kJ /
117.5 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Fresh fig jam
55min
Peach and plum upside-down cake
50min
Sauerkraut soup
50min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Liver cake
1h 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Pear mulled wine
30min
Poppy seed torte
5h
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Tuna dip
15min