
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spinach roulade
- 4 eggs seperated
- 200 g frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
Smoked salmon filling
- 5 sprigs fresh dill fronds only
- 350 g cream cheese softened
- 20 - 30 g horseradish cream to taste
- 200 - 300 g smoked salmon thinly sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 117.5 kcal / 493.4 kJ
- Proteína
- 8.7 g
- Gordura
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 0.7 g
- Fibra
- 0.8 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Sódio
- 418.2 mg
Receitas alternativas
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Floating islands
1h
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Smoked salmon mousse
5min
Pears in red wine
3h 20min
Herb and garlic dip
5min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Ricotta and pistachio cheesecake
10min