Dispositivos e acessórios
Goat's cheese feta roulade
Preparação 15min
Total 2h 45min
16 slices
Ingredientes
Roulade
-
salted butter60 g
-
Gruyère cheese50 g
-
eggs separated3
-
water120 g
-
cornflour40 g
-
baking powder1 tsp
-
tomato paste30 g
-
sweet paprika1 tsp
-
salt1 pinch
-
fresh ground black pepper1 pinch
Cheese filling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
goat's milk feta cut into pieces150 g
-
cream cheese100 g
-
fresh chives10 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
158.4 mg
Proteína
5 g
Energia
475.1 kJ /
113.1 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Halloween!
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Haupia Pie
3h
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h 30min
Banana bread with chai crème fraîche
1h 35min
Pascualina
1h 45min
Finger lime tarts
2h 30min
Milanese risotto
25min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Raspberry cloud
12h 5min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Floating Islands
40min
Ricotta gnocchi
2h