Dispositivos e acessórios
Goat's cheese feta roulade
Preparação 15min
Total 2h 45min
16 slices
Ingredientes
Roulade
-
salted butter60 g
-
Gruyère cheese50 g
-
eggs separated3
-
water120 g
-
cornflour40 g
-
baking powder1 tsp
-
tomato paste30 g
-
sweet paprika1 tsp
-
salt1 pinch
-
fresh ground black pepper1 pinch
Cheese filling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
goat's milk feta cut into pieces150 g
-
cream cheese100 g
-
fresh chives10 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
158.4 mg
Proteína
5 g
Energia
475.1 kJ /
113.1 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Halloween!
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Yoghurt dressing
5min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Focaccia
2h 5min
Floating islands
40min
Goat's cheese
18h
Pancetta and asparagus galettes
1h 5min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Yoyo slice
2h 30min
Spring frittata
1h 15min
Quince Torta
8h
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min