Dispositivos e acessórios
Korean pickled potato salad (peeler)
Preparação 15min
Total 25h 10min
6 portions
Ingredientes
Pickled vegetables
-
soy sauce250 g
-
white sugar200 g
-
white wine vinegar250 g
-
daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.1
-
carrot peeled and cut into slices (3 mm)1
-
fresh long red chillies trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish2
Potato salad
-
new baby potatoes cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid800 g
-
water1600 g
-
sea salt1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish3
-
Kewpie mayonnaise200 g
-
sesame oil¼ tsp
-
Lebanese cucumber cut into quarters and sliced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2877.9 mg
Proteína
7.3 g
Energia
2202.6 kJ /
526.4 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
65.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Coffee Coconut Candy
1h 10min
Sautéed prawns
15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Aussie spice rub
10min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Three cheese pides
1h 40min
Fragrant pipis
30min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Nyonya curry chicken bun
2h 45min