Dispositivos e acessórios
Smoked salmon mousse
Preparação 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Energia
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Gordura
140.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
78.1 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Scallops with pea purée
25min
Smoked Salmon Pâté
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Baked artichoke dip
35min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Leek and smoked salmon dip
55min