Dispositivos e acessórios
Smoked salmon mousse
Preparação 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Energia
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Gordura
140.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
78.1 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Caesar salad dressing
10 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Fresh fennel salad
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Baked artichoke dip
35 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min