Dispositivos e acessórios
Smoked salmon mousse
Preparação 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Energia
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Gordura
140.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
78.1 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked artichoke dip
35min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Hot Artichoke Dip
30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Smoked Salmon Dip
10min
Béarnaise sauce
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Prawn saganaki with feta
35min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min