Dispositivos e acessórios
Smoked salmon mousse
Preparação 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Energia
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Gordura
140.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
78.1 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Scallops with pea purée
25min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Caesar salad dressing
10min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Hearty seafood chowder
45min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min