Dispositivos e acessórios
Smoked salmon mousse
Preparação 5min
Total 5min
650 g
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3022 mg
Proteína
63.9 g
Energia
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Gordura
140.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
78.1 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Whipped Feta
35min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Aperol spritz sorbet
8h 20min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Leek and smoked salmon dip
55min
French dressing
5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Prawn Cocktail
15min
Scallops with pea purée
25min