Dispositivos e acessórios
Walnut and spinach pesto
Preparação 5min
Total 5min
350 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
1638.5 mg
Proteína
35.7 g
Energia
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Gordura
189 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
38.1 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan Eggplant Massaman Curry
50min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Raspberry crumble bars
40min
Greek cabbage salad
5min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Warm satay bowl
1h 10min
Brown rice
50min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min